EN JOAN BARCELÓ MATAS I FAMÍLIA ENS FELICITEN

BON NADAL I FELIÇ 2020

 

Benvolgut amic Jesús, companys i seguidors de LA MISSIÓ i d’aquesta Pàgina WEB

A les portes d’un nou any, quan manquen poques hores per girar pàgina i començar el 2020 voldria manifestar-te els meus millors desitjos per a tu i per a tota la gran família de la Missió.

Passen els anys i perdura fresc i agraït el record  de la nostra estada en el Col·legi de la Missió de Palma . És molt important per tots nosaltres  recordar en nostre passat, damunt el qual es sustenta l’arbre de la nostra vida  Les arrels dels valors humans ens aguanten durant les tempestes i les ales de les il·lusions i dels projectes ens ajuden a viure. Voldríem en any profitós i venturós , carregat de bondat allà on no hi manquin oportunitats per fer el bé. L’ amistat és un gran valor humà que com més es reparteix, més augmenta.  Tot el que vàrem aprendre  a l’ Escola Apostòlica ens ha servit, possiblement , per a la vida i el gran regal  segurament ha estat conèixer persones de la qualitat humana dels amics de la Missió com ho ets tu. Gràcies, Jesús , per mantenir viu el caliu de l’amistat i agraïment. Gràcies a tots els professors  que intentaven ajudar-nos. Jo guard un bon record i d’ aquí parteix la meva eterna gratitud a la Congregació de la Missió i a tots els seus membres.

Desitjam un 2020 profitós, venturós i fèrtil per estendre la vivència del cristianisme en el món sencer.

Una abraçada per a totes les persones que estimen l’obra de la Missió i els seus missioners.

Un ex-alumne amb enyorança.

Joan Barceló Matas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.