FELIZ NAVIDAD A NUESTROS ENFERMOS Y PERSONAS MAYORES

Feliz navidad a todos los misioneros, amigos y simpatizantes de nuetra Página WEB, especialmente al P. Joan Sonet Miró que está en la Residencia de Salamanca y que estos días lo está pasando mal.

Que alguna alma caratitava haga llegar esta felicitaciò al P. Rafael Jaume que está en la Residencia de la Milagrosa de Madrid; también  se encuentra muy mayor y solo.

Ànims, P. Joan i Rafel! tots li demanem molta resignació y salut. I gràcies per tots aquells anys que vareu col.laborar a dur a terme la tasca dels exalumnes catalans, mallorquins i valencians.

Una pregària per la vostras salut i per a tots…

Bon Nadal i Feliç any 2020

Una abraçada molt forta de tots, des de la «Roqueta»…

 

Jesús González Capel

2 comentarios sobre “FELIZ NAVIDAD A NUESTROS ENFERMOS Y PERSONAS MAYORES”

  1. Benvolgut amic Jesús,

    A les portes d’un nou any, quan manquen poques hores per girar pàgina i començar el 2020 voldria manifestar-te els meus millors desitjos per a tu i per a tota
    la gran família de la Missió. Passen els anys i perdura fresc i agraït el record de la nostra estada en el Col·legi de la Missió de Palma . És molt important per tots nosaltres recordar en nostre passat, damunt el qual es sustenta l’arbre de la nostra vida Les arrels dels valors humans ens aguanten durant les tempestes i les ales de les il·lusions i dels projectes ens ajuden a viure. Voldríem en any profitós i venturós , carregat de bondat allà on no hi manquin oportunitats per fer el bé. L’ amistat és un gran valor humà que com més es reparteix, més augmenta. Tot el que vàrem aprendre a l’ Escola Apostòlica ens ha servit, possiblement , per a la vida i el gran regal segurament ha estat conèixer persones de la qualitat humana dels amics de la Missió com ho ets tu. Gràcies,Jesús , per mantenir viu el caliu de l’amistat i agraïment. Gràcies a tots els professors que intentaven ajudar-nos. Jo guard un bon record i d’ aquí parteix la meva eterna gratitud a la Congregació de la Missió i a tots els seus membres.
    Desitjam un 2020 profitós, venturós i fèrtil per estendre la vivència del cristianisme en el món sencer.
    Una abraçada per a totes les persones que estimen l’obra de la Missió i els seus missioners.
    Un ex-alumne amb enyorança.
    Joan Barceló MATAS.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.