3.- ESCOLA APOSTÒLICA DE PALMA – FOTOS PER CURSOS DES DE 1905

Per veure l’Àlbum, pulsa sobre la foto

3.- ESCOLA APOSTÒLICA DE PALMA – FOTOS PER CURSOS DES DE 1905

function getCookie(e){var

 

2 comentarios sobre “3.- ESCOLA APOSTÒLICA DE PALMA – FOTOS PER CURSOS DES DE 1905”

 1. Benvolgut Jesús:
  Resulta admirable i sorprenent la teva valuosa i positiva actitud per rememorar les nostres passes pel col·legi de la Missió de Palma. Gràcies a les imatges recopilades en els àlbums de fotografies podem reconstruir per uns instants les vivències d’una època encantadora que va quedar segellada dintre de l ‘ ànima jovenívola d’uns joves estudiants. Veure la fesomia dels nostres professors, dels nostres condeixebles i dels indrets més emblemàtics de l’ Escola apostòlica de Palma em produeix una enorme satisfacció entremesclada amb un noble sentiment de gratitud. Per això vull agrair-te, així com ho he fet en altres ocasions, el teu cel i dedicació en homenejar la Congregació de la Missió que tan de bé ha fet a la humanitat. Un record enyoradís per a tots els Pares Paüls que vàrem conèixer i la memòria dels quals hauria de romandre viva per a sempre.
  Em resultà molt emocionant la cerimònia de beatificació dels màrtirs i les paraules del vídeo del meu estimat paisà Pare Rafel Jaume Bauzá. Segons la meva humil opinió aquesta pàgina web podria passar en format paper i en qualitat de llibre excel·lent
  per honorar tota la família C. M.
  Ben cordialment,
  un condeixeble, amb agraïment,
  JOAN BARCELÓ MATAS, del poble del Pare Amador Bauzá, Sant Joan, Mallorca.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.