P. JAUME PONS VALLÉS, CM (Vicent López i Borràs, TEÒLOG)

envolgut en Jesús,

Vos adjunte el cartell de l’acte en commemoració i homenatge al P. Jaume per si podeu publicar-lo a la vostra web. Encara que pocs ex-alumnes puguen vindre, és, crec jo, un acte vinculat amb la CM i la seua Apostòlica de Palma, on va iniciar el nostre protagonista els seus pasos cap al sacerdoci. No podem parlar d’ell sense parlar del seu Binissalem natal, del Sant Crist de la Sang on va manifestar la vocació i de l’Apostòlica de Palma on va passar els primers anys de formació. També vos adjunte un article que ha estat publicat en un periòdic local.

Amb els millors desitjos,

 

Un comentario sobre “P. JAUME PONS VALLÉS, CM (Vicent López i Borràs, TEÒLOG)”

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.