MORT DEL NOSTRE AMIC I EXALUMNE JOAN GINARD BURGUERA, DE CAMPOS

Ahir, dijous (25 de febrer de 2010) va morir el nostre estimat amic Joan Ginard Burguera. El funeral li faran avui, DIVENDRES, (26 DE FEBRER DE 2010), a les 19.30 h., a l’església parroquial del seu poble, Campos. Sempre el recordarem per la seva amabilitat, estusiasme i els seus valors musicals que ens acompanyaren sempre a totes les Trobades: ell era l’organista… D’aquí uns dies penjarè a la nostra Pàgina WEB una petita bibografia sobre la seva vida. Em podries enviar les dades que pots tenir sobre ell? És igual si ho fas per teléfon, personalment, per correu electrònic o postal. Tant fa si si el me fas arribar en castellà o català. Si vols donar el condol a la seva esposa, fills i família, el seu teléfon és: 971 652443 Que descansi en pau. Jesús

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.